Ar bus/yra galimybe istrinti savo sukurtas temas grupes paste ir savo pasakytus pranesimus trinti/redaguoti? Dabar jos truksta...
Pranesimu trynimas
| unknown artist 2009 Nov 16, 13:01 | |
|
|
|
| Ignas Mikalajūnas 2009 Nov 16, 13:23 | |
|
|
Hmm, o ką daryti su laiškais?
Archyvuoti/paslėpti grupės pašto pranešimus manau galime leisti grupės administratoriui, bet jei kas atsakys į tą tema el. paštu ją matyt teks "iškasti". Va su redagavimu kiek sunkiai, nes tada tektų išsiųsti visiems naują pranešimo "versiją", o aš nesu tikras ar tai gera mintis. |
| unknown artist 2009 Nov 16, 16:48 | |
|
|
Na, is savo patirties naudojimosi gmail'u (pagrinde ji dabar naudoja mano kursas failu/naujienu apsikeitimui), tai manau kad patogiau butu, jei "GRUPES PASTAS" butu pakeistas "GRUPES FORUMU". Nereikia tu pranesimu kiekvienam i pasta. Budamas vartotoju visai nenoriu, kad mano asmeninis el. pastas butu uzverstas laiskais, kurie galbut net neaktualus :) Kam aktualios naujienos - prisijungs prie "GRUPES FORUMO" ar pan. diskusijos lentos...
|
| unknown artist 2009 Nov 16, 21:34 | |
|
|
p.s. radau funkcija "negauti el. laisku", kuri is dalies isprende problema:) Taciau trinti savo kurtas temas ir pranesimus vis tiek noreciau :D
|
| Administratorius 2009 Nov 19, 20:42 | |
|
|
ututi grupės yra kiečiau negu google :)
|
| Jaro Šatkevič 2009 Nov 19, 20:58 | |
|
|
Dabar kuri laiką dirbame prie lenkiškos Ututi versijos, bet turime planu patobulinti grupės funkcionalumą (matyt sesijai ar po jos).
Planuojame: - leisti grupei pasirinkti, jai reikia el.pašto konferencijos ar forumo; - trinti(archyvuoti) el.konferencijos laiškus; - žymėti perskaitytus/neperskaitytus laiškus; - paslėpti cituojamą laišką (> čia citata) ir šiaip truputi patobulinti išvaizdą, kad patogiau būtų. |
| unknown artist 2009 Nov 21, 12:09 | |
|
|
thats cool :D
|
| Inga Petkuviene 2010 Jan 10, 11:52 | |
|
|
sveikuciai, gal kas galite padeti su Daciulyte...:) kaip jai nusiusti ta ivada, prasau paaiskinkite:)
|
| Jaro Šatkevič 2010 Jan 13, 23:23 | |
|
|
Hmmm, kas yra Daciulyte? Kokį įvada?
Tu tikrai Tame forume bandai parašyti? Nes panašu, kad šita žinutė buvo skirta Tavo grupiokams :D |
| Tautvydas Pagalys 2010 Apr 07, 23:15 | |
|
|
Pagrinde reiktų, kad kai įkeli failą į grupę, tai kad pats žmogus, kuris tą failą įkelia galėtų pasirinkti ar ututi turi pranešti visiems į emailą apie tą failą, kurį jis įkelia, ar ne. Ir taip pat su grupės paštu. Jei parašai kokį pranešimą, tai kartais norisi, kad pvz. tik keletas grupiokų gautų į emailą tą pranešimą, o ne visi, tai būtų gerai toks pasirinkimas padarytas.
TAda jau ututi būtų Suuuper :)) |
| Administratorius 2010 Apr 09, 22:04 | |
|
|
Aš manau, kad tai grupiokai patys turi nuspręsti nori jie gauti pranešimą ar nenori. Todėl dabar jie gali tai nustatyti prie savo dalykų nustatymų.
|
| Tautvydas Pagalys 2010 Apr 13, 01:31 | |
|
|
Sakyčiau, kad visai neblogai čia :) Jau, kad daug geriau už google groups'ą tai jau net kalbos nėra :) Bet visada kai yra gerai, tai norisi dar geriau :))
|
| Administratorius 2010 Jun 18, 19:29 | |
|
|
Padarėme, kad grupė galėtų pasirinkti tarp forumo ir el.pašto konferencijos.
Manau, kad forumas yra tai, ko norėtųsi turėti. Forume žmogus pats nurodo iš kurios gijos gauti pranešimus, o iš kurios negauti. Taip pat galima įkurti subforumus ir patogiau grupuoti skirtingas temas. |
| Tautvydas Pagalys 2010 Jun 19, 23:45 | |
|
|
O kur čia galima pasirinkti? Man šitame puslapyje ko trūksta labai, tai skilties, kur būtų visi visi nustatymai. Klaidžioju klaidžioju, ieškau ir vistiek nerandu.
|
| Administratorius 2010 Jun 20, 07:56 | |
|
|
Nueini į savo grupės puslapį ir dešinėje blokelyje pasirenki "Keisti". Ten rasi visus savo grupės nustatymus.
Tiesioginė nuoroda į Tavo grupės nustatymus: http://ututi.lt/group/penktagrupe/edit Ututyje yra tik dvi vietos nustatymams. Viena grupės nustatymams, kita naudotojo. |
| Tautvydas Pagalys 2010 Jun 20, 10:57 | |
|
|
Ačiū, jau buvau radęs šitą nustatymą, bet juose nepastebėjau vieno nustatymo ir jo ieškojau visur :)
|
| Tautvydas Pagalys 2010 Jun 20, 12:06 | |
|
|
Aš, pvz., esu grupės pašte pirmą kartą pabandui sukūręs temą „vgzdfg“. Tiesiog norėjau pabandyti, pažiūrėti kaip čia kas susikurs ir pan., tai greitai bet ką suspaudžiojau ir viskas. Bet kaip man dabar tą temą ištrinti? Tuo metu mano grupėje buvo tik vienas žmogus įtrauktas, tai tik jis gavo pranešimą apie šitą sukurtą temą, tai jis tikrai neatrašinės į ją ir „neiškas“ jos atgal.
|
| Administratorius 2010 Jun 20, 13:26 | |
|
|
Matai, grupės paštas (skirtingai nuo forumo) yra el.pašto konferencijos archyvas, todėl jis saugo visus pranešimus kurie buvo išsiųsti į grupės el.paštą.
Manau, jei atsirastų daugiau norinčiųjų trinti el.pašto pranešimus iš archyvo, pagalvosime apie tokios funkcijos realizavimą. |
| Tautvydas Pagalys 2010 Jun 20, 13:51 | |
|
|
Supratau.
|